Veterinarska ambulanta za male i velike životinje

VETERINARSKA STANICA BJELOVAR D.O.O. djeluje već niz godina na području Bjelovarsko-bilogorske županije, s radom je započela još 1995. godine i široko je poznata po kvaliteti svih svojih usluga koje su prepoznali mnogi zadovoljni klijenti.

Naša misija je podizanje kvalitete života kućnih ljubimaca (pasa, mačaka i malih životinja) i njihovih vlasnika te pružanje kvalitetne medicinske i zdravstvene zaštite našim krznenim prijateljima. Mi smo prijatelji životinja i briga o njihovom zdravlju za nas je - ispred svega.

Od prvog dana Vaše povjerenje nastojimo opravdati stručnošću, znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu. Naše stručno osoblje na raspolaganju Vam je za sve zahvate u službi zdravlja Vaših kućnih ljubimaca.

Da bismo u tome bili uspješni naš tim od 27 veterinara i 8 tehničara kontinuirano se educira. Praćenje najnovijih znanstvenih spoznaja na području veterinarske medicine i uska suradnja s priznatim stručnjacima i ustanovama garancija je kvalitete naših veterinarskih usluga. Politiku i ciljeve kvalitete možete vidjeti OVDJE.

Uz sjedište tvrtke postoje i podružnice na području Bjelovarsko-bilogorske županije: Bjelovar, Rovišće, Severin, Šandrovac, Veliko Trojstvo, Kapela, Zrinski Topolovac, Velika Pisanica, Nova Rača.

Veterinarska ambulanta za male i velike životinje